Regntøj er ikke bare regntøj. Der er stor forskel på kvaliteter, priser og ikke mindst hvilket formål regntøjet skal bruges i. Her på hylderne kan du finde regntøj til både arbejde og fritid. 

I Danmark er der i gennemsnit 171 regnvejrsdage om året. Derfor bør du selvfølgelig have det helt rigtige regntøj i din garderobe. Vi har regntøj både til håndværkeren, til vejarbejderen der skal være synlig og til dig der privat skal gå en tur med hunden eller på anden måde er ude i al slags vejr.

Der er regntøj til en hver smag. Har du bare brug for et billigt regnsæt til at bruge engang imellem, eller har du brug for noget bedre? Så har vi regntøj i alle prisklasser og kvaliteter. 

Klik dig videre ind under kategorierne eller find yderligere tips til valg af regntøj i bunden af siden.

 

Fritidsregntøj

Hvis du søger et regnsæt til fritid, men kun er ude i få regnvejrsdage om året, kan du med fordel vælge vores billige regnsæt. Er du ofte ude i regnvejr, måske du cykler til og fra arbejde, så bør du vælge vores regntøj i PU som er lavet af et åndbart og smidigt materiale eller vores lækre regnsæt til fritid

Vi har også et lille udvalg af regntøj til børn i god kvalitet. 

I vores jagtkategori har vi bl.a. vores meget populære hvide anorak, som er populært til jagt ved og på havet, samt traditionelt camouflagefarvet jagtsæt.

Regntøj til arbejde

Hvis du arbejder i regnvejr i situationer hvor der er krav om høj synlighed, så kig på vores EN 471 regntøj i forskellige synlige og fluorescerende farver. Disse farver kaldes også for hi-vis som er en forkortelse for high visibility eller på dansk stor synlighed.

Vi har også robust PVC regntøj som er velegnet til fiskeri. 

Regnvejr om vinteren kan føles meget koldt. Men med vores vintersortiment, som er regntøj med foer, kan du både holde dig tør og holde varmen. Dette sortiment findes ligeledes i fluorescerende farver som gør dig synlig.