led bogstaver

Begrænsningens kunst med LED bogstaver

Begrænsningens kunst med LED bogstaver

Det er virkelig svært at beherske sig, når man ser, hvor mange forskellige og flotte ord, man kan danne med LED bogstaver på især facadeskilte!

De bogstaver kommer i mange skrifttyper og former, og man kan blande dem, som man selv lyster, hvis det er sådan, man tænker, at man gerne vil præsentere ens forretning.

Det bliver ren bland selv-slik for en!

Mange moderne butikker kører jo den retro-stil, hvor det gerne må se ud som om, at man har samlet nogle LED bogstaver fra et overskudslager, som udstillingsmodeller, på loppemarkedet eller via salgsannoncer fra private på nettet – men der er mening med den mindste galskab!

Også selvom man gerne vil holde et rent snit i ens facadeskilte med bogstaverne, hvor man køber alle bogstaverne i samme form, bredde og længde – og ikke mindst dybde – hvis der er tale om et facadeskilte i tre dimensioner, så kan man få noget ud af det.

Måske går der endda krejler i en, hvor man tænker, at man da bare kan købe et stort facadeskilt og købe næsten hele alfabetet – med tegn, tal og udenlandske bogstaver med – samt reserver af samme, så man altid kan udskifte budskabet på skiltet.

Dette kan nemlig lade sig gøre, hvis man har sådan et skilt, hvor man kan udskifte LED-bogstaverne, hvor de ikke er låst fast til at passe til en færdiglavet skabelon fra en fabrik.

Men her skal du tænke på dine kunder og de potentielle af slagsen.

Man ville ønske, de havde samme passion, lyster, investering og trang til ens produkt, som man selv ser det som ens hjertebarn.

Sandheden er blot, at det almindelige mennesker har travlt og mange ting at tænke på, som handler om ens egen hverdag.

Så man skal kæmpe om opmærksomheden fra personens egen tankegang og de mange andre facadeskilte, der er i gadebilledet.

Derfor skal budskabet stå knivskarpt og ikke være noget, hvor man er nødt til at stoppe op og læse det med småt og stjernetekster.