cbnarbejdstoej.dk

Alt fra gulvafslibning til boligadvokat til mobiltelefoner til fragtfirmaer. Læs vores anmeldelser, guides og artikler

Bekæmp forvirring med CTS rådgivning

Blandt moderne installationer i alt fra hjemmebygninger til kontorer og institutioner finder man sådan noget som et CTS-anlæg, der i korte træt er en enhed, hvorfra man centralt kan måle forskellige elementer i denne bygning og ændre dem til derefter, som man ønsker dette.

Som eksempel slipper man for at skulle rundt i alle lokaler og indstille temperaturen på radiatorerne, og man skal heller ikke på stedet finde ud af, om sollyset har varmet lokalet for heftigt op, inden man skulle bruge det, da man så på afstand kan indstille, hvordan gardinerne skal været indstillet i den givne rum.

Således kan man selvfølgelig også på almindeligvis overvåge, hvor folk et henne i bygningen, og det gør det lettere at finde frem til vedkommende, end at man skal på jagt efter vedkommende eller ringe til personen.

Alt dette kræver selvfølgelig, at langt de fleste enheder i bygningen er elektroniske og koblet op til dette CTS-anlæg, men sådan ser det jo også ud til, at mange ting kommer til at være i fremtiden.

Derfor får man nok også brug for en del rådgivning, når man skal vejledes i, hvordan man sætter dette anlæg op, kobler alt sammen, og hvordan man bruger det.

Men den her rådgivning kan også komme af, at man bliver forvirret over alle de mange andre udtryk, der også findes til sådan nogle anlæg, der kan minde om det.

Så man skal måske vejledes i, om det er dette anlæg, man reelt har brug for, eller om det er en afart herfra eller et, der er specialiseret til at varetage nogle specifikke elementer, man gerne vil have styr på og kontrol over.

For når man ikke er så erfaren på dette område, så kan man jo have brug for ekspertise til, hvad man skal opsætte.

Det ville jo være synd og skam, hvis man bruger tid, penge og kræfter på at opstille et specifikt anlæg, og så er det egentlig ikke det, man har brug for.