brygudstyr fra albryg

Bliv din egen brygmester med brygudstyr fra Albryg

Bliv din egen brygmester med brygudstyr fra Albryg

Er du en af de mange danskere, som går rundt og drømmer om at brygge øl selv, kan du for ganske få midler få denne drøm til at gå i opfyldelse. Det er nemmere end du tror at brygge øl hjemme i køkkenet eller i bryggerset. Brygudstyr til begyndere behøver nemlig hverken at koste en bondegård, eller at fylde det samme.

Et begynder sæt fra Albryg koster i den billigste udgave under tusind kroner og kan nemt stå i et hjørne eller under dit køkkenbord. Her vil du så kunne brygge lækkert øl med et minimum af anstrengelse og helt uden at skulle tage nogen form for uddannelse.

Med en såkaldt All Grain Kit eller Beer Kit får du nemlig samtlige nødvendige ingredienser til brygning af de forskellige øltyper i afmålt forhold. Og så skal du ikke bekymre dig om hverken gærings tid eller om du har brugt de rette ingredienser. Du skal blot sørge for at følge vejledningen, og at din brygspand står et sted med en stabil temperatur.

Så vil du hurtigt lære de fundamentale principper inden for ølbrygning. Og så kan du nemt brygge din helt egen øl, uanset om du foretrækker weissbier, lager, pilsner, stout, IPA, eller måske en fyldig jule eller påske bryg.

Opgradér til et bryganlæg når tiden er moden

Når du på et tidspunkt er blevet helt bekendt med ølbrygningens finesser og gerne selv vil eksperimentere med faktorer så som gærings tid, ingredienser eller tilsatte smags stoffer kan du vælge at avancere til et bryganlæg med flere muligheder end begynder sættet. Hos Albryg finder du lækre semi professionelle og brugervenlige bryganlæg fra kendte og velansete producenter så som Brewster Beacon, Grainfather, Braumeister og Brew Monk.

Du kan se samtlige bryganlæg samt alt brygudstyr og tilbehør til ølbrygning i den online shop på albryg.dk