freelance tekstforfatter

Brug tiden på at arbejde som freelance tekstforfatter

Brug tiden på at arbejde som freelance tekstforfatter

Hvis du har valgt at blive en freelance skribent, så har det nok ikke været for at skulle bruge tiden på administrativt arbejde såsom at holde virksomheden kørende rent funktionelt, afregne moms, have styr på lovgivningen, lave regnskab og meget andet.

Selvfølgelig er der en masse ting, som man ikke kan undgå, og som man vil gerne helst vil gøre selv, selvom det ikke direkte er arbejde, der giver penge i kassen. Det kan være sådan noget med at skrive til kunderne, gennemlæse alle mails og så videre. Dog skal man også lære at afgive noget kontrol, for som tekstforfatter vil man jo helst bruge tiden på det, som man gør bedst: skrive.

Det reelle skrivearbejde er jo det, som der giver mad på bordet, selvom der er meget andet arbejde forbundet dertil.

Men det er her, hvor vi kommer ind på det med at give slip på kontrollen, så man kan få mere tid til at skrive end alt det andet.

Giv opgaver til andre som freelance tekstforfatter

Som freelance tekstforfatter har du nok dit eget firma, så her er der meget administrativt arbejde at bruge tiden på.

Et tip kan her være at alliere sig med en, man har firmaet med eller som bare hjælper en meget med det, der kan hjælpe med skatten, momsen og alt det andet.

Få andre til at lave en hjemmeside og logo for dig, men vær inde over det, så du er tilfreds med de endelige resultater.

Hyr en revisor til det med regnskabet. Det er jo sådan set også et krav, at man får gjort det.

Hvis man heller ikke bruge så meget tid på at hverve kunder, så kan man jo blive en del af et contentbureau, hvor man kan trække arbejde ud og lave det, når man gider.

Så arbejder man stadig freelance, men man ved bare, hvor der er arbejde at hente som regel.