cbnarbejdstoej.dk

Alt fra gulvafslibning til boligadvokat til mobiltelefoner til fragtfirmaer. Læs vores anmeldelser, guides og artikler

Emaljelak til badekar – en god idé?

advertorial

Er dit gamle, slidte badekar misfarvet på indersiden, og måske præget af ridser eller revner i emaljen? Så har du måske overvejet selv at udbedre skaderne ved hjælp af emaljelak til badekar.

Hvad er emaljelak til badekar?

Emaljelak til badekar er en særlig form for lak som kan bruges til at male oven på den eksisterende emalje. Når du vælger selv at reparere den slidte og misfarvede emalje i dit gamle badekar med emaljelak til badekar skal du dog være forberedt på at resultatet ikke altid vil blive lige smukt og ensartet.

Renovering af badekar ved hjælp af emaljelak er at betegne som en lappeløsning. Vil du for alvor den slidte emalje med dens ridser, skrammer, krakeleringer og misfarvninger til livs bør du få en dygtig badekarsmaler til at forestå en reemaljering.

På den måde er du garanteret et flot resultat i form af et strålende hvidt badekar med en solid emalje som kan holde i mange år.

Hvorfor skal en badekarsmaler udføre en reemaljering?

En professionel reemaljering kræver et vist håndelag, en god portion erfaring, og så det rette udstyr samt ditto materialer. Processen forbundet med en reemaljering kan sammenlignes med et autolakering – en opgave du heller ikke selv ville forsøge at løse.

Med en dygtig badekarsmaler til hjælp kan du være sikker på at resultatet af din reemaljering bliver både smukt og langtidsholdbart. Og så slipper du for selv at udføre det omstændelige arbejde.

Hvor kan jeg få den bedste hjælp til renovering af badekar på Frederiksberg?

Hvis du bor i København eller på Frederiksberg – eller andet steds i hovedstadsområdet – vil du med fordel kunne indhente et tilbyd på renovering af badekar med reemaljering hos Emaljespecialisten.

Emaljespecialisten har mange års erfaring med reemaljering af badekar. Klik ind på Emaljespecialisten.dk og få et tilbud på renovering af dit gamle badekar.