døre

Få større døre ved en udskiftning

Få større døre ved en udskiftning

advertorial

Skal du have nye døre udendørs, er der flere ting du med fordel kan overveje. Især hvis du skal have udskiftet mere end en.

En af de ting du med fordel kan overveje, er størrelsen på dine døre. Hvem siger at de skal have samme størrelse som de nuværende. Din tømrer kan relativt nemt skære, så der bliver plads til større. Det er måske særlig interessant, hvis du har en terrasse eller har planer om at få en.

Her kan du med fordel få skåret ud til et dobbelt sæt døre, så du hurtigt og nemt kan komme ud på terrassen. Du kan se flere eksempler på klarvinduer.no

døre

Få mere glæde af din terrasse

At få et par dobbelte terrassedøre gør det nemmere at udnytte ens terrasse. Både om sommeren, hvor det selvfølgelig er nemmest at bruge terrassen, når solen skinner og det er rart at sidde ude. Men det er også nemmere at nyde den om vinteren, især hvis du få døre, hvor der er glas i dørene. Det giver det muligt at sidde at nyde haven fra varmen indendørs. Gør dig den tjeneste at oplyse særlig smukke planter og buske.

Ud over at få nye flotte dobbelt terressedøre, kan du overveje at få din terrasse helt eller delvis overdækket. Det giver dig mulighed for at sidde i læg ude i det tidlige forår og om efteråret, hvor der er en tendens til at det regner lidt mere.

Er du i tvivl om hvilken døre du skal vælge og hvordan du skal få mål korrekt, kan du med fordel få råd og vejledning af din tømrer. Han har den rette uddannelse og erfarring til at kunne vejlede dig. Måske endda komme med forslag og løsninger som du ikke selv havde tænkt på. 

Han kan også måle op, så du er sikker på at dørenes mål passer. De kan som udgangspunkt ikke byttes.