brugte biler

Find en brugt bil på Lolland

Find en brugt bil på Lolland

Har du planer om at købe en ny brugt bil, er det en god ide at sætte godt med tid af og lave en grundig research, inden du bestemmer dig for en bestemt bil. Start med at undersøge, hvad der er skrevet på internettet om bilmodellen. Husk der kan være forskel på de forskellige årgange.

Undersøg også hvad nuværende og tidligere ejere har haft af oplevelser. Vil de vælge den samme bil igen og anbefaler de den. Eller siger de hold dig langt væk.

Besøg flere forskellige bilforhandlere

Når du har fundet din type bil du gerne vil købe, er det en god ide at besøge flere forskellige forhandlere inden du beslutter dig. Du kan f.eks. kigge på brugte biler på Lolland. Når du besøger dem så sæt tid af til at kigge på de andre biler der sælges. Det skal du gøre for at se om de ligner noget der høre til en skrothandler eller om de ser fine og velholdte ud. Din bil vil nemlig med stor sandsynlighed tilhøre samme gruppe.

De vigtige totalomkostninger

Når du kigger på en bil er det vigtigt ikke udelukkende at kigge på bilens pris. Det er lige så vigtigt at du har fokus på hvad bilens totalomkostninger er. Jo ældre bil jo højere totalomkostninger, da vægt og miljøafgiften er højere og det vil mekanikeromkostninger alt andet lige også blive. Det betyder at det ofte bedre kan betale sig at købe en dyrere og nyere bil, da de ikke har så mange ekstra omkostninger.

Det samme gælder når du kigger på biler hos forhandlere og private sælgere. En forhandler er typisk dyrere, men det skyldes at bilen når den sælges er omfattet af en garanti og omfattet købeloven. Det samme gør sig ikke gældende, når det er en privat sælger. Her købes bilen som beset.