gulvafslibning holbæk

Find en professionel gulvmand som kan forestå gulvafslibning Holbæk

Find en professionel gulvmand som kan forestå gulvafslibning Holbæk

De fleste af os kan sagtens blive enige om, at træ er det mest behagelige materiale til gulve. Træ er et organisk og levende materiale, som føles rart under fødderne, uanset om man er i bare tæer eller på strømpesokker. Dette selvfølgelig forudsat at trægulvet er velholdt, og ikke er splintret eller skrammet i overfladen. Og dette kan desværre være tilfældet, hvis du forsømmer den nødvendige, regelmæssige pleje og vedligeholdelse af dit trægulv.

Hvad sker der, når mit trægulv bliver slidt?

Hvis du er blandt de, som i tidernes morgen valgte at få behandlet dit trægulv med lud, sæbe eller olie, er du sikkert klar over, at disse behandlings typer kræver en vis mængde vedligeholdende pleje. Der sker ofte det, at man glemmer eller forsømmer et par af de gulvvaske med specielle sæber, som skal til for at bevare den beskyttende hinde af sæbe eller olie, som holder træværket fugtigt og skærmer det imod omverdenens påvirkning. Og så går der ikke særlig længe, førend træværket er blotlagt, og dermed sårbart over for spildte væsker, misfarvning fra solens stråler, og støv og skidt, som trædes ned i træværkets porøse fibre. Du vil tydeligt kunne se de grålige slidspor, de grimme og skæmmende pletter og de ridser og skrammer, som opstår, og ligeledes hurtigt fyldes op med snavs.

Hvordan får jeg mit smukke trægulv igen?

Når først dit sæbebehandlede trægulv har nået dette stadium af slitage, er det for sent at prøve at genskabe den beskyttende overflade ved hjælp af gulvvask – og du kan heller ikke vaske misfarvningerne væk. Derfor bør du kontakte en professionel gulvmand, som kan hjælpe dig med en grundig og effektiv gulvslibning. En faglært håndværker med speciale inden for behandling af trægulve vil kunne give dit gulv nøjagtig den behandling, det trænger til for at blive smukt og strålende igen.