terrasse pris

Hvad koster en træterrasse?

Hvad koster en træterrasse?

Hvad en træterrasse koster afhænger af mange forhold. Vil du selv bygge den eller skal du have en tømrer til det. Hvor stor skal den være og hvilken form for træ vil du bruge. Der er stor forskel på kvaliteten af træ og derfor også på prisen. Skal den have et overdække eller et stakit. Det er derfor ikke bare lige at sige at en terrasse koster sådan og sådan, men du kan finde flere priseksempler her https://www.kun-terrasser.dk/priser som kan give dig en ide om hvad en terrasse koster.

Husk at tænke vedligeholdelse ind

Når du overvejer en ny terrasse og er i gang med at finde ud af hvad en terrasse vil koste, er det en god ide også at tænke vedligeholdelse med. Billig træ holder ikke så længe som f.eks. lærketræ og der skal bruges penge til at udskifte planker. Der skal derfor medregnes udgifter til nyt træ, samt træpleje. Samtidig skal der også huskes på at der skal bruges tid på vedligeholdelsen. Nogle gange kan det være dyrt på sigt, at spare penge her og nu. 

Overdækket eller ikke overdækket

En overdækket terrasse er værd at overveje, hvis du planlægger at bygge en terrasse. En overdækket terrasse behøver ikke koste meget mere alt efter materialevalg, men giver dig mulighed for at bruge den, når det regner og blæser eller når solen er højest på himlen. Du kan stadig grille, selvom det regner og det er muligt at tørre tøj udenfor uanset vejret.

Få råd og vejledning

Hvis du er i tvivl om hvad du bør vælge, kan det være en god ide at spørge en tømrer og få råd og vejledning til, hvilken type terrasse du bør få bygget. En klassisk fejl er ,at bygge den for stor, så den ikke passer til huset. Det bliver en terrasse med et hus og ikke et hus med en terrasse.