dør

Hvilken hoveddør skal monteres i din bolig?

Hvilken hoveddør skal monteres i din bolig?

advertorial

Har du besluttet dig for, at hoveddøren i din bolig skal skiftes? Eller skal du måske finde en, da du er ved at bygge nyt? Så er valgmulighederne mange. Lad os derfor også guide dig en smule, så du kan spores mere ind på, hvilken hoveddør du kan vælge. 

Sådan vælger du din næste hoveddør 

Hvor åben/lukket skal døren være 

Som det første kan du overveje, hvor åben eller lukket døren skal være. Du kan nemlig købe hoveddøre som er med et forskelligt antal ruder – og en variant som denne vil naturligvis også lukke mere lys ind i din bolig. 

Det kan være en smagssag om man er til den ene eller andet variant. Skulle du være i tvivl om, hvad du ønsker, så kan du finde inspiration online. Det kan du blandt andet finde hos klarwindows.co.uk, som har et bredt udvalg af forskellige hoveddøre. 

dør

Hvilken farve skal hoveddøren have? 

Du kan også vælge en hoveddør ud fra, hvilken farve døren skal have. For mon ikke du har en præference, så døren også kommer til at passe til din bolig. 

Hvilke materialer skal hoveddøren være lavet af?

En tredje faktor du kan vælge ud fra er, hvilke materialer hoveddøren skal være lavet af. Et lille tip er, at der findes kombinationer af materialer som gør, at din hoveddør bliver vedligeholdelsesfri. Det er et stort plus, hvis du allerede nu ved, at du ikke får den vedligeholdt. 

Tag en snak med firmaer der sælger døre 

En sidste ting du også kan gøre er, at du tager en snak med firmaer, der sælger døre. For de kan uden tvivl også spore dig mere ind på, hvad dine ønsker og behov er, og herfra kan de præsentere døre for dig. 

Følger du de råd, du har fået her, så kan det blive nemmere at finde den helt rette dør.