apotek

Køb medicin på recept eller i håndkøb hos lokalt apotek

Køb medicin på recept eller i håndkøb hos lokalt apotek

Har din læge udskrevet medicin på recept til behandling af en lidelse, eller anbefalet dig håndkøbsmedicin til lindring af symptomer? Så bør du hente disse præparater på et nærliggende apotek.

Hvor finder jeg det nærmeste apotek i Randers?

Er du bosiddende i Randers eller nærmeste omegn, er du faktisk heldigt stillet når det kommer til apoteker. Dem findes der nemlig mange af på de kanter. Hovedapoteket i Randers hedder Randers Jernbane Apotek, og har sin beliggenhed i Randers midtby på Vestertorv. Der er rigtig gode adgangs forhold til Randers Jernbane Apotek, lige som apoteket ligger centralt i forhold til offentlig transport.

Til Randers Jernbane Apotek hører de to apoteker Apoteket Thors Bakke og Langå Apotek som ligger henholdsvis i Randers Sundhedscenter i Biografgade og i Bredgade i Langå, samt apoteksudsalget på Glarbjergvej, håndkøbsudsalgene i Spentrup, Harridslev og Laurbjerg og medicin udleveringsstedet i Stevnstrup.

Har du således ikke mulighed for at komme helt ind til Randers Jernbane Apotek for at hente din receptpligtige medicin eller købe håndkøbsmedicin, kan du bestille disse til afhentning på et af de oven for nævnte lokationer. Du kan også, såfremt du er dårligt gående eller af anden grund ikke er i stand til at komme uden for din bolig, formedelst et mindre beløb bestille begge typer medicin til udbringning.

Randers Jernbane Apotek og de herunder hørende apoteker fungerer som uddannelses sted for farmakonom elever. Apoteket er befolket af særdeles kompetent og kvalificeret personale i form af farmaceuter og farmakonomer, som står klar til at svare på dine spørgsmål angående din medicin og dennes anvendelse.

Uanset om du skal hente læge ordineret medicin, eller om du er i markedet efter håndkøbsmedicin, kan du således altid rådføre dig med de dygtige medarbejdere på Randers Jernbane Apotek eller et af de andre apoteker i Randers. Læs mere på randersjernbane.apotekeren.dk