cbnarbejdstoej.dk

Alt fra gulvafslibning til boligadvokat til mobiltelefoner til fragtfirmaer. Læs vores anmeldelser, guides og artikler

Måske du kan bygge dig en skoreol eller skohylde selv!

Måske har du længe overvejet, om det ikke kunne være på plads at få sig en skoreol eller en skohylde derhjemme, for der er begyndt at komme flere folk til husstanden både permanent og som gæster, der efterlader deres fodtøj ved døren.

Du har prøvet at sætte det i system, men folk træder bare deres sko af og sparker dem til side, så de ender i den store pulje med sko, man skal gennemglo for at finde ens egne hver gang.

Og i den tid er de blevet beskidte af at ligge sammen med alle de andre sko, og de er måske også blevet trådt og skubbet lidt i stykker imens.

Derfor har du set dig varm på netop en skohylde eller en skoreol, men du synes ikke rigtigt, at dem, du kan finde frem til, passer til dig frem eller opfylder de behov, som du selv har.

Du tager værktøjet i egen hånd.

Parat, klar – byg!

Dog kræver det lidt handyman-snilde at kunne lave sådan en hylde, for den skal kunne holde til en del, der skal være plads til mange sko, men der er samtidig mange forbindelser, der kan gøre den vakkelvorn.

Og hvis den virkelig skal bygges stor og præcis til dit hjem, så er der endnu større chance for, at den kan knække sammen under sig egen vægt og med alle de sko på.

Derfor er man nødt til gå minutiøst frem og lave så samlinger ad gangen, afprøve med sko og så bygge opad eller til siden, indtil man er tilfreds.

Dog kan det være på sin plads at stoppe i tide, hvis man ikke føler sig helt sikker på sin sag – eller helt få en til at bygge den for en.

Måske er det faktisk bare bedst, at du sætter en skoreol eller skohylde, der allerede er lavet af de professionelle, på din ønskeliste. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *