generationskifte i virksomheder

Sådan sikrer du virksomhedens generationsskifte

Sådan sikrer du virksomhedens generationsskifte

Hvis du er en af dem, som har opbygget en familievirksomhed, så ønsker du sikkert også, at der på et tidspunkt skal ske et generationsskifte. Spørgsmålet er selvfølgelig bare, hvornår skal det ske, og hvordan skal det ske. 

Hvis du gerne vil i mål med et succesfuldt generationsskifte, så ligger der en del forberedelser bag. Det er nemlig ikke bare noget, der sker natten over – i hvert fald ikke, hvis man gerne vil sikre sig, at overgangen bliver så god som mulig. Ved et generationsskifte er det selvfølgelig vigtigt, at planerne for virksomheden er talt godt i gennem, på den måde er alle parter også samme forståelse af, hvordan virksomheden skal drives videre. 

Succesfuld generationsskifte i virksomheder

Hvis du gerne vil sikre dig, at din familievirksomhed får lavet så godt et generationsskifte som muligt, så kan det være en idé at hyre hjælp til det. Der findes nemlig virksomheder, som specialiserer sig i at hjælpe virksomheder bedst muligt i mål, når det er tid til, at en ny generation skal træde til. 

På mange plan kan det være den helt rigtige beslutning at få hjælp til et generationsskifte. Der kan nemlig være mange spørgsmål og økonomiske forhold, man skal forholde sig til, som man ikke umiddelbart havde tænkt på – og det er her, at din rådgiver kommer på banen. Fordelen ved hyre hjælp er, at rådgivningsfirmaet har hjulpet andre virksomheder med et generationsskifte før. Og det er selvfølgelig også noget, du vil kunne mærke, når du får hjælpen. 

Find den rette hjælp til et generationsskifte

Når du skal finde det helt perfekte match mellem dig og en anden virksomhed, som skal hjælpe med generationsskiftet, så brug gerne lidt tid på at researche dine muligheder. For det er selvfølgelig også vigtigt, at du får en erfaren spiller på banen, så skiftet bliver en succes. Du kan undersøge dine muligheder her: https://virksomhedsraadgivning.com/generationsskifte-2/