skoda

Tidspunkter lige at tjekke din Skoda igennem igen

Tidspunkter lige at tjekke din Skoda igennem igen

Du er en retskaffen borger, der ejer en Skoda, og du har også mange gode venner, som du gerne beredvilligt hjælper, specielt hvis de lige skal bruge et lift – og hvis deres venner også lige har behov for et lift, så hjælper du da gerne til med at køre dem omkring.

Derfor kender du ikke alle ud og ind, som har været inde i din bil, men du stoler på dine venner, så hvis de siger god for deres venner, så må de jo være gode nok – men nogle gange kender man bare ikke folk godt nok, eller de prøver på at narre dig.

Så lad os så sige, at du bliver stoppet ved noget grænsekontrol i din Skoda, hvor alle biler i den her periode bliver tjekket igennem med narkohunde – og så finder de noget hvidt pulver i din bil.

Det kan være alt fra en smule fnuller, til at der rent faktisk er tale om en pose med pulver i, som selvfølgelig skal tjekkes.

Og til dit uheld klinger analyseapparatet ud på, at det er tale om euroforiserende stoffer, der er ulovlige, og så hænger du på bøden med videre, fordi du har ansvaret over køretøjet.

Heldigvis sker den her slags sjældent, men hvis du skal være ærlig, hvor tit roder du så selv nede mellem sæderne i din egen bil?

Der er kan jo gemme sig alt fra mønter til snavs, madrester og – desværre – stoffer, som er blevet tabt eller glemt af nogle af dine venners venner.

Vi siger ikke, du skal stoppe med at være en flink person og give lift i din Skoda, men måske du bare med jævne mellemrum lige skal tjekke din bil efter, hvad der kunne være glemt i den med vilje for at undgå at blive taget med noget, eller hvis folk rent faktisk har glemt noget i din bil.

Så er der også lige en god grund til at få gjort Skodaen ordentligt rent i samme ombæring!