cbnarbejdstoej.dk

Alt fra gulvafslibning til boligadvokat til mobiltelefoner til fragtfirmaer. Læs vores anmeldelser, guides og artikler

Væk med træet – frem med lyset!

Træer er smukke, de vokser – men sommetider får de sygdomme og bliver grimme, andre gange giver de ufrivillig skygge i haven. Når du får fældet træer professionelt, kan du effektivt og uden besvær få fjernet de træer, der skygger eller er blevet syge. Du kan fælde selv, men professionel træfældning i Vordingborg er det sikre valg, som du med garanti ikke vil fortryde…

Har du træer, der skal fældes?

Måske har du forsøgt selv? Måske står noget af træet tilbage? Måske mangler du roden? Professionel træfældning kan klare det, du ikke kan. De har maskinel og erfaring til at få bugt med de træer, der er blevet for store, eller som er rådnet på grund af sygdom. Overvej en ekstra gang, inden du kaster dig ud i træfældning selv… for hvor ofte har du egentlig prøvet det før?

Vælg professionel træfældning i Vordingborg!

Selvom det ikke er selve fældningen af træet, der er problemet for dig, kan der være mange andre udfordringer, der kræver fagfolk og de rette maskiner. Der kan være andre træer, plankeværk eller bygninger, der ikke må komme til skade under fældningen. Der kan være en rod, der er umulig at få op. Der kan være udfordringer med at få kørt det store træ væk. 

Er det nødvendigt at fælde det hele?

Sommetider kan det være nok at beskære et stort træ i stedet for at fælde det. Hvis det ikke er træet i sig selv, men højden eller kronen, der er problemet i haven, så kontakt en professionel anlægsgartner og få en vurdering af om træet bør fældes eller blot beskæres. 

Du kan finde professionelle, der tager sig af træfældning overalt på nettet, og det er ikke usædvanligt, at første besøg er rådgivning – så tøv ikke med at booke et møde til en snak om, hvad der skal gøres ved dit træ…