Whey protein pulver

Whey protein pulver - mere energi i din workout

Whey protein pulver - mere energi i din workout

Går du ofte kold under træning på grund af sult og manglende energi, og har du samtidig ikke lyst til at spise en ordentlig skudefuld kød og grøntsager lige inden din workout? Så kan du med fordel prøve whey protein pulver.

Hvad er fordelen ved whey protein pulver?

En af de helt store fordele ved whey protein pulver er den høje optagelighed. I forhold til andre former for proteinpulver, som kan være fremstillet på basis af ærter, soja bønner, ris, kartofler, æg eller hamp, optages whey protein pulver utroligt let i kroppen. Dette skyldes at sammensætningen af valle (whey) sætter kroppen lettere i stand til at absorbere proteinerne deri, selv om en protein shake opholder sig ganske kort tid i kroppen.

En whey protein shake kan indeholde samme mængde proteiner som et solidt og nærende måltid, og det helt uden at gøre dig tung i maven eller kræve tid til at fordøje. Dette betyder at du får det optimale udbytte af whey protein pulver – helt uden den irriterende mæthedsfornemmelse som kan gøre det vanskeligt at træne uden at få det dårligt. Du vil således kunne springe et måltid over – for eksempel aftensmaden – de dage hvor du skal træne, og med fordel erstatte dette med en shake baseret på whey protein pulver.

Du vil under træning få max glæde af din whey protein shake i form af ekstra energi og et boost til din træningsmæssige præstation og udholdenhed. Og så kan du samtidig nyde godt af de andre sunde stoffer som af og til er tilsat whey protein pulver, for eksempel vitaminer, amino syrer, nootroper og måske endda kreatin, som styrker og opbygger musklerne i kroppen.

Hvor kan jeg købe whey protein pulver?

Hos Only-Approved kan du finde flere varianter af whey protein pulver i top kvalitet – se udvalget på https://www.only-approved.dk/